Διαμερισματα Α1 - Α2 - Α3

3-ΑΡΙΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ Α1 - Α2 - Α3
(1ου, 2ου και 3ου ορόφου)

Διαμερισματα τυπου α (α1 - α2 - α3)

Τα 3-άρια διαμερίσματα τύπου Α μπορούν να καλύψουν με άνεση όλες τις ανάγκες μιας σύγχρονης οικογένειας, σε ένα περιβάλλον ήσυχο και κοντά στη φύση. Είναι φωτεινά διαμπερή διαμερίσματα 104,40 τ.μ. που διαθέτουν όλα όσα χρειάζεστε για μια ξέγνοιαστη καθημερινότητα.

Διαθεσιμοτητα

Τα διαμερίσματα Α1 1ου ορόφου και Α2 2ου ορόφου έχουν πωληθεί. Είναι διαθέσιμο μόνο το διαμέρισμα Α3 3ου ορόφου.

Πληροφοριες

Μπαίνοντας στο διαμέρισμα θα εντυπωσιαστείτε από την ευρυχωρία του και τη μοναδική φωτεινότητά που του προσδίδει η μεγάλη τριπλή μπαλκονόπορτά απέναντι από την κεντρική είσοδο με την πόρτα ασφαλείας. Στην αρχή βρίσκεστε στο μεγάλο ενιαίο χώρο της σαλονοτραπεζαρίας – κουζίνας. Ακολουθώντας τον κεντρικό διάδρομο στο πλάι βγαίνετε στα 3 φωτεινά υπνοδωμάτια και τις 2 τουαλέτες του άνετου διαμερίσματος.

Το διαμέρισμα είναι διαμπερές και όλα τα υπνοδωμάτια έχουν δικό τους μπαλκόνι με θέα είτε προς τη θάλασσα είτε προς το κέντρο του χωριού και τις καλλιέργειες λεβάντας. Όλα τα μπάνια είναι πλήρως εξοπλισμένα με μπανιέρα, καθρέπτη και έπιπλα. Το διαμέρισμα διαθέτει αυτόνομή θέρμανση φυσικού αερίου και εξωτερικά κουφώματα αλουμινίου με υψηλή θερμομόνωση και ηχομόνωση. Η πόρτα εισόδου είναι ασφαλείας με συναγερμό. Κάθε διαμέρισμα έχει την δική του αποθήκη στο υπόγειο της οικοδομής και ιδιωτική θέση πάρκινγκ στην πυλωτή.

Photo Gallery

Χαρακτηριστικα

“Κάθε διαμέρισμα είναι φτιαγμένο τοποθετώντας τον εαυτό μας μέσα σ’ αυτό”