Διαμερισματα Β1 - Β2 - Β3

3-ΑΡΙΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ Β1 - Β2 - Β3
(1ου, 2ου και 3ου ορόφου)

Διαμερισματα τυπου B (B1 - B2 - B3)

Τα 3-άρια διαμερίσματα τύπου B αποτελούν το ιδανικό σκηνικό για να
απολαύσετε την οικογενειακή σας ζωή σε μια καθημερινότητα γεμάτη άνεση και ησυχία. Είναι φωτεινά διαμπερή διαμερίσματα 98,55 τ.μ. που θα σας εντυπωσιάσουν με την ποιότητα κατασκευής τους.

Διαθεσιμοτητα

Τo διαμέρισμα Β2 2ου ορόφου έχει πωληθεί. Είναι διαθέσιμα τα διαμερίσματα Β1 1ου ορόφου και Β3 3ου ορόφου.

Πληροφοριες

Είναι ένα διαμέρισμα που θα σας κερδίσει από την πρώτη εντύπωση, καθώς μπαίνετε στον πολύ άνετο ενιαίο χώρο της σαλονοτραπεζαρίας – κουζίνας. Το άπλετο φως που μπαίνει από την τριπλή μπαλκονόπορτα θα σας εντυπωσιάσει, καθώς κάνει τον χώρο να φαίνεται ακόμη πιο ζεστός και οικείος. Από το κεντρικό διάδρομο στο πλάι αποκτάτε εύκολη πρόσβαση στα 3 φωτεινά υπνοδωμάτια και τις 2 τουαλέτες του μεγάλου διαμερίσματος.

Το διαμέρισμα είναι διαμπερές και όλα τα υπνοδωμάτια έχουν δικό τους μπαλκόνι με θέα είτε προς τη θάλασσα είτε προς το κέντρο του χωριού και τις καλλιέργειες λεβάντας. Όλα τα μπάνια είναι πλήρως εξοπλισμένα με μπανιέρα, καθρέπτη και έπιπλα. Το διαμέρισμα διαθέτει αυτόνομή θέρμανση φυσικού αερίου και εξωτερικά κουφώματα αλουμινίου με υψηλή θερμομόνωση και ηχομόνωση. Η πόρτα εισόδου είναι ασφαλείας με συναγερμό. Κάθε διαμέρισμα έχει την δική του αποθήκη στο υπόγειο της οικοδομής και ιδιωτική θέση πάρκινγκ στην πυλωτή.

Photo Gallery

Χαρακτηριστικα

“Κάθε διαμέρισμα είναι φτιαγμένο τοποθετώντας τον εαυτό μας μέσα σ’ αυτό”