Διαμερισματα Γ1 - Γ2 - Γ3

3-ΑΡΙΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ Γ1 - Γ2 - Γ3
(1ου, 2ου και 3ου ορόφου)

Διαμερισματα τυπου Γ (Γ1 - Γ2 - Γ3)

Τα 3-άρια διαμερίσματα τύπου Γ είναι ιδανικά για όσους θέλουν να συνδυάσουν την άνεση με την ευελιξία. Με πολύ υψηλές προδιαγραφές κατασκευής, τα διαμπερή αυτά διαμερίσματα των 102,19 τ.μ. είναι ιδιαίτερα φωτεινά σε όλα τους τα δωμάτια.

Διαθεσιμοτητα

Έχουν πωληθεί τα διαμερίσματα Γ1 1ου ορόφου, Γ2 2ου ορόφου και Γ3 3ου ορόφου.

Πληροφοριες

Απολαύστε τη ευρυχωρία που σας προσφέρει ο μεγάλος ενιαίος χώρο της σαλονοτραπεζαρίας – κουζίνας, ο οποίος είναι και ο πρώτος που βλέπετε με την είσοδό σας στο διαμέρισμα. Η τριπλή μπαλκονόπορτα στο βάθος δίνει μεγάλη φωτεινότητα στον χώρο και τον κάνει να φαίνεται ακόμη μεγαλύτερος. Από τον κεντρικό διάδρομο στο πλάι μπορείτε εύκολα να μεταβείτε στα 3 φωτεινά υπνοδωμάτια και τις 2 τουαλέτες του διαμερίσματος.

Το διαμέρισμα είναι διαμπερές και όλα τα υπνοδωμάτια έχουν δικό τους μπαλκόνι με θέα είτε προς τη θάλασσα είτε προς το κέντρο του χωριού και τις καλλιέργειες λεβάντας. Τα μπάνια είναι πλήρως εξοπλισμένο με μπανιέρα, καθρέπτη και έπιπλα. Το διαμέρισμα διαθέτει αυτόνομή θέρμανση φυσικού αερίου και εξωτερικά κουφώματα αλουμινίου με υψηλή θερμομόνωση και ηχομόνωση. Η πόρτα εισόδου είναι ασφαλείας με συναγερμό. Κάθε διαμέρισμα έχει την δική του αποθήκη στο υπόγειο της οικοδομής και ιδιωτική θέση πάρκινγκ στην πυλωτή.

Photo Gallery

Χαρακτηριστικα

“Κάθε διαμέρισμα είναι φτιαγμένο τοποθετώντας τον εαυτό μας μέσα σ’ αυτό”