Διαμερισματα Δ1 - Δ2 - Δ3

2-ΑΡΙΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ Δ1 - Δ2 - Δ3
(1ου, 2ου και 3ου ορόφου)

Διαμερισματα τυπου Δ (Δ1 - Δ2 - Δ3)

Τα 2-άρια διαμερίσματα τύπου Δ θα σας συναρπάσουν με τον συνδυασμό διακριτικής πολυτέλειας και απλότητας που παρέχουν. Είναι φωτεινά διαμπερή διαμερίσματα 84,28 τ.μ. που σας παρέχουν άνεση και ησυχία για μια όμορφη καθημερινότητα.

Διαθεσιμοτητα

Είναι διαθέσιμα τα διαμερίσματα Δ1 1ου ορόφου, Δ2 2ου ορόφου και Δ3 3ου ορόφου.

Πληροφοριες

Ανοίγοντας την πόρτα ασφαλείας στην κεντρική είσοδο αντικρίζετε τον άνετο ενιαίο χώρο της σαλονοτραπεζαρίας – κουζίνας. Η μεγάλη τριπλή μπαλκονόπορτά του χώρου του προσδίδει φωτεινότητα και βάθος και σας προσφέρει άπλετη θέα στην γύρω περιοχή. Ακολουθώντας τον κεντρικό διάδρομο στο πλάι αποκτάτε πρόσβαση στα 2 φωτεινά υπνοδωμάτια και την τουαλέτα του όμορφου αυτού διαμερίσματος.

Το διαμέρισμα είναι διαμπερές και όλα τα υπνοδωμάτια έχουν δικό τους μπαλκόνι με θέα είτε προς τη θάλασσα είτε προς το κέντρο του χωριού και τις καλλιέργειες λεβάντας. Το μπάνιο είναι πλήρως εξοπλισμένο με μπανιέρα, καθρέπτη και έπιπλα. Το διαμέρισμα διαθέτει αυτόνομή θέρμανση φυσικού αερίου και εξωτερικά κουφώματα αλουμινίου με υψηλή θερμομόνωση και ηχομόνωση. Η πόρτα εισόδου είναι ασφαλείας με συναγερμό. Κάθε διαμέρισμα έχει την δική του αποθήκη στο υπόγειο της οικοδομής και ιδιωτική θέση πάρκινγκ στην πυλωτή

Photo Gallery

Χαρακτηριστικα

“Κάθε διαμέρισμα είναι φτιαγμένο τοποθετώντας τον εαυτό μας μέσα σ’ αυτό”