Διαμερισματα

Levanda Residences - Τα Διαμερισματα

Τα Διαμερισματα

Το συγκρότημα νεόχτιστων διαμερισμάτων Levanda Residences βρίσκεται σε μια ήσυχη τοποθεσία της Επανομής Θεσσαλονίκης, σε απόσταση 29 χλμ από την πόλη της Θεσσαλονίκης και 12 χλμ από τα όρια του νομού Χαλκιδικής.

Σε απόσταση μόλις 3χλμ από τις Levanda Residences, μπορείτε να απολαύσετε τις υπέροχες παραλίες της Επανομής: Από τη φημισμένη παραλία "Ποταμός", με τη μεγάλη ποικιλία από προσεγμένα beach bar, μέχρι το πιο απόμερο, ειδυλλιακό τοπίο των παραλιών "Ναυάγιο" και "Φανάρι", και την κοσμοπολίτικη παραλία "Παλιούρα".

Πληροφοριες

Το συγκρότημα νεόχτιστων διαμερισμάτων Levanda Residences βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία. Παρόλο που βρίσκεται κοντά σε κεντρικό δρόμο, περιβάλλεται από πράσινο και γεωργικές εκτάσεις, όπως τα διπλανό αγρόκτημα με τις καλλιέργειες λεβάντας, από όπου έχει πάρει και το όνομα του. Οτιδήποτε χρειάζεστε (super market, σχολεία, φαρμακεία, τράπεζες, αθλητικές εγκαταστάσεις, πλατείες, κ.α.) είναι εύκολα προσβάσιμο με τα πόδια.

Το κτίριο Κ3 του συγκροτήματος αποτελείται από 12 διαμερίσματα. Αυτά διαχωρίζονται σε 9 3-άρια (3 των 104 τ.μ., 3 των 102 τ.μ. και 3 των 99 τ.μ. περίπου) και 3 2-άρια των 84 τ.μ. περίπουΚάθε διαμέρισμα διαθέτει μεγάλη σαλονοτραπεζαρία – κουζίνα, με φωτεινή τριπλή μπαλκονόπορτα που οδηγεί στην άνετη κεντρική βεράντα. 

Όλα τα διαμερίσματα είναι διαμπερή και όλα τους τα υπνοδωμάτια έχουν δικό τους μπαλκόνι, με θέα είτε προς τη θάλασσα είτε προς το κέντρο του χωριού και τις καλλιέργειες λεβάντας. Όλα τα μπάνια είναι πλήρως εξοπλισμένα με μπανιέρα, καθρέπτη και έπιπλα. Όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν επίσης αυτόνομή θέρμανση φυσικού αερίου και εξωτερικά κουφώματα αλουμινίου με υψηλή θερμομόνωση και ηχομόνωση. Όλες οι πόρτες εισόδου των διαμερισμάτων είναι ασφαλείας με συναγερμό. Κάθε διαμέρισμα έχει την δική του αποθήκη στο υπόγειο της οικοδομής και ιδιωτική θέση πάρκινγκ στην πυλωτή.

ΤΥΠΟΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ

Α1 - Α2 - Α3
1ου - 2ου - 3ου Ορόφου

3 υπνοδωμάτια / 2 μπάνια / 104,40 τ.μ.

Β1 - Β2 - Β3
1ου - 2ου - 3ου Ορόφου

3 υπνοδωμάτια / 2 μπάνια / 98,55 τ.μ.

Γ1 - Γ2 - Γ3
1ου - 2ου - 3ου Ορόφου

3 υπνοδωμάτια / 2 μπάνια / 102,19 τ.μ.

Δ1 - Δ2 - Δ3
1ου - 2ου - 3ου Ορόφου

2 υπνοδωμάτια / 1 μπάνιο / 84,28 τ.μ.

Χαρακτηριστικα

“Κάθε διαμέρισμα είναι φτιαγμένο τοποθετώντας τον εαυτό μας μέσα σ’ αυτό”