Εταιρεια

Ποιοι ειμαστε

Θεμελοσ Κατασκευαστικη

Η Θέμελος Κατασκευαστική είναι η εταιρεία που έχει οραματιστεί και δημιουργήσει τα Levanda Residences με φροντίδα και προσοχή στη λεπτομέρεια. Είναι μια εταιρεία με εμπειρία 20 ετών σε εκλεκτές οικιστικές κατασκευές στην περιοχή της Επανομής και της Χαλκιδικής.

Φιλοσοφια

Στη Θέμελος Κατασκευαστική πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο προσωπικός ζωτικός χώρος του σύγχρονου ανθρώπου οφείλει να είναι καλαίσθητος, λειτουργικός, ζεστός, ασφαλής, και γενικότερα να ικανοποιεί τις απαιτήσεις για μια μακροχρόνια διαμονή – που μπορεί να διαρκέσει ακόμη και μια ζωή – χωρίς προβλήματα. Αυτές είναι οι βασικές αρχές που λαμβάνουμε διαρκώς υπόψη από το αρχικό στάδιο του σχεδιασμού, μέχρι την τελική ολοκλήρωση κάθε σύγχρονου οικιστικού χώρου που δημιουργούμε.

Στα Levanda Residences λάβαμε υπόψη μας την ανάγκη του σημερινού ανθρώπου να συνδυάσει την άνεση και τη λειτουργικότητα με έναν χώρο που είναι φωτεινός, ανοιχτός και με υψηλή αισθητική. Επιπρόσθετα, τα κτίρια των διαμερισμάτων σχεδιάστηκαν με τρόπο ώστε να βρίσκονται σε έναν διαρκή αρχιτεκτονικό “διάλογο” με το όμορφο φυσικό περιβάλλον της Επανομής και το αγρόκτημα της λεβάντας που βρίσκεται δίπλα τους, από το οποίο και πήραν το όνομα τους.

Οραμα

Στη Θέμελος Κατασκευαστική δημιουργούμε σύγχρονους χώρους κατοικίας οι οποίοι φαίνονται οικείοι στους ενοίκους τους από την πρώτη στιγμή. Σχεδιάζουμε οικίες και διαμερίσματα με άψογη αισθητική και λειτουργικότητα, στις οποίες θα θέλαμε να μένουμε και εμείς οι ίδιοι, “τοποθετώντας τον εαυτό μας” κυριολεκτικά μέσα σε αυτούς.

Σε κάθε οικιστικό έργο που δημιουργούμε θέλουμε να συνδυάζουμε την ποιότητα κατασκευής με την άνεση και την πρακτικότητα. Χρησιμοποιούμε με έξυπνο τρόπο την καινοτομία στην αρχιτεκτονική και τα προσεγμένα υλικά κατασκευής, για να καλύψουμε τις διαχρονικές ανάγκες του ανθρώπου για έναν χώρο ζεστό και όμορφο, ο οποίος θα γίνει το “σπιτικό” που θα στεγάσει τα όνειρα και την οικογένεια του.

Αποστολη

Σταθερός στόχος μας είναι να αξιοποιούμε με έξυπνο τρόπο τις σύγχρονες εξελίξεις στην αρχιτεκτονική και τις κατασκευές, προκειμένου να δημιουργούμε οικιστικές μονάδες που θα διατηρούν και θα αυξάνουν την αξία τους στο πέρασμα των χρόνων, κάνοντας κερδοφόρα την όποια αρχική σας επένδυση για την αγορά τους.

Παράλληλα, έχουμε πάντοτε κατά νου ότι εξίσου βασική αξία για μια οικία ή ένα διαμέρισμα είναι και οι ανέσεις και η πρακτικότητα που αυτό καθημερινά σας παρέχει. Γι’ αυτό και προσέχουμε πολύ ώστε κάθε χώρος διαμονής που δημιουργούμε να αποτελεί ένα ζεστό “καταφύγιο”, στο όμορφο και λειτουργικό περιβάλλον του οποίου θα ζείτε ευχάριστα τις ιδιωτικές σας στιγμές, και το οποίο θα μπορείτε εύκολα να το διαμορφώσετε ώστε να τονίζει την ξεχωριστή σας προσωπικότητα.

“Κάθε διαμέρισμα είναι φτιαγμένο τοποθετώντας τον εαυτό μας μέσα σ’ αυτό”